top of page

DoSoo Connects

Soorien en Dong Mi hebben elkaar gevonden in het waarmaken van dromen. Ze worden ook wel de gouden combinatie genoemd. Beiden zaten ze altijd al vol mooie ideeën en plannen. Soorien pakte deze prachtige creaties altijd gelijk aan en liep daarmee soms vast in haar snelheid en (over)enthousiasme. Dong Mi daarentegen liet al haar ludieke ideeën en nieuwste uitvindingen in haar hoofd vernietigen door de beren die ze op haar weg vond.

So let's connect dachten Soorien en Dong Mi. 

Wil je meer weten

AFC22.Logo.png

Werkzaam bij

AFC Nederland & Adoptieopstellingen

01

AFC Nederland

Sinds april 2019 heeft een inspirerende ontwikkeling plaatsgevonden in het Nederlandse adoptie- en pleegzorglandschap. In die maand werd de werkgroep 'Adoptee & Foster Coaching Nederland' opgericht, met als doel zich te richten op de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee geadopteerden en volwassen uit de pleegzorg worden geconfronteerd. 

Als medeoprichter en coach bij AFC (Adoptie en Foster Care) brengt Soorien haar persoonlijke verbinding met adoptie en haar missie om de organisatie te versterken.

Soorien is bestuurder, coach en co-founder bij AFC Nederland

02

Adoptieopstellingen

Systemisch werk en opstellingen (SWO) werd in Nederland geïntroduceerd in de jaren negentig en heeft sindsdien een grote ontwikkeling doorgemaakt. Naast diverse scholen, stijlen en beoefenaars, is het bijna niet meer weg te denken als complementaire vorm van welzijnswerk. Een praktische vorm van emotionele psychologie met verbindingen naar filosofie, sociologie en antropologie.

Sinds 2022 wordt Hilbrand door een vast team ondersteund. Alle vier de dames zijn geadopteerd uit Zuid-Korea en zijn opgeleid door Hilbrand. 

De dames zijn bekend met de retraite weekend. Door hun eigen deelname aan het weekend en door hun studie/werk achtergrond zijn ze getraind en bevoegd om de ondersteuning te bieden aan de deelnemers.

bottom of page