ERVARINGEN

1653312054100.jpg
"Ik wist, zij weet precies wat ik bedoel en voel nu, en dat heb ik altijd heel erg gewaardeerd. Soorien maakt direct contact met je, en weet vaak al beter hoe het met mij gaat dan ik zelf weet. Je hoeft niks, maar mag alles."

Kim Sang Choon van Gent

M v S

"Je kunt merken dat Soorien veel kennis heeft over adoptie, en dat ze ook veel kennis heeft over de manier waarop adoptie ervaringen doorwerken in je lichaam en tot uiting kunnen komen."

H. Westra

"Soorien is een doener. Vol vaart erin en zonder schroom om lastige kwesties het hoofd te bieden. Ze is een autodidact, ze leert terwijl ze werkt en visa versa. Dat maakt haar betrokken en gericht om to the point te komen. Je moet niet bij haar zijn voor wissewasjes. Tegelijkertijd heeft ze een diep hart dat veel gedragen heeft en veel kan dragen. Daarom begrijpt ze veel en kan ze snel doorzien waar de ander tegen aanloopt. Ik zou zeggen, wie durft die wint en wie waagt wordt door haar behaagd."

K.S. Choon van Gent

"En ik ben blij dat ik dat stuk ook heb mogen herkennen en erkennen. Soorien is een coach die naast je loopt en niet voorop. Je bewandeld je eigen weg. Naast coach is Soorien ook gewoon een fijn mens, lief, oprecht, behulpzaam en altijd een luisterend oor als je die nodig hebt."

Sangeeta D.

"Het afgelopen jaar heb ik middels boksen en zoommeetings coaching van Soorien gehad. Het bracht elke keer weer iets naar boven. Ik dacht voorheen vaak "ach er is niet iets concreets voor vandaag". En elke keer kwam er wel weer een (oude) pijn of patroon naar boven. Ik vind het fijn dat in de coaching ze me het gevoel geeft naast me te staan, niet oordeelt en dat ik alles kan bespreken. Het boksen geeft me kracht en zelfvertrouwen terug in mezelf en daardoor kan ik de dagelijkse issues ook makkelijker aan! Mijn lichaam liegt niet. Mijn hoofd kan soms iets zo verwoorden dat ik niet perse tot de kern kom. Ook heb ik jaaaaaren niet naar mijn lichaam geluisterd of kunnen luisteren."

Onbekend

Wil jij ook jouw ervaring delen met anderen? Stuur dan een mail naar info@soobijzonder.nl