top of page

Activiteiten & Workshops
De activiteiten van Soorien hebben een autenthieke karakter gecombineerd me haar eigen ontwikkelde NuKI. Soorien is transparant, verbindend en kan door de diverse werkmethodes de kern ontrafelen. Ze is inspirerend en energiek. 

Feel Connect

Vanaf september 2023 zal er voor een kleine groep Feel Connect starten. Bewust stilstaan en aanwezig zijn met jezelf en de omgeving. 

Move Your Soul (MYS)

Je kan 1 op 1 of in een groep aanvragen om te onderzoeken waar je lichaam blokkeert als jij beweegt.

Activiteiten

Hier vindt je de aankomende activiteiten die worden begeleid door Soorien.

Deze kunnen in samenwerking zijn met collega's of instanties.

Image by Greg Rakozy

Adoptee Retreat 2023

De Adoptee Retreat is de 7e editie en tevens de nieuwe benaming van de voorgaande Zomerretraites voor geadopteerden.

Opstellingswerk kan een mooie aanvulling zijn op andere therapievormen. Waar bij psychotherapeutische behandelingen met name de rationele en psychische kanten worden belicht, zal bij een opstelling het vraagstuk letterlijk in beeld gebracht worden. Hierbij wordt vooral het gevoel, de emotie en het lichaam aan het werk gezet ipv het hoofd. Middels opstellingen kan er op een verhelderende manier gekeken worden naar het (familie)systeem van de vraagsteller en diens (collectief) trauma. Hetgeen bij geadopteerden noodzakelijk kan zijn om tot de kern van een vraag te komen. Er is immers weinig tot geen informatie van de beginfase en het trauma van de geadopteerde.

Image by Thao LEE

Fight or Flight
(woman only)

Vanuit het AFC zal Soorien de dag begeleiden.

Elke reactie kan nuttig zijn in een bepaalde crisissituatie, de uitdaging ligt erin om je bewust te worden van je reflexen en deze reacties te vervangen wanneer ze niet dienend (meer) zijn.

Het is boksen met impact, je hoofd komt in contact met je lichaam. Hoe? Door samen met elkaar in een veilige en rustige setting het gevecht aan te gaan met jezelf en/of met je struggles. Ben je er klaar mee om constant de struggles te voelen of patronen te herkennen waar je niet doorheen komt? Streef je naar meer bewustwording van je emoties in je lichaam en de vaak explosieve reactie die er bij komt kijken? Want, zo krijgen we vaak de vraag van geadopteerde vrouwen, waar komt toch die boosheid vandaan? Doe dan zeker mee aan de Fight or Flight. Je voelt gelijk effect van de bewegingen die jij maakt.

Image by Alexandre Chambon

2024

Binnenkort meer

Thema's

  • Afstand & adoptie

  • Familie & relatie(s)

  • Rouw & verlies

  • Moederschap

  • Plek innemen

  • Zichtbaarheid

  • Bewustwording

  • Patronen herkennen en doorbreken

  • Balans vinden

  • Grenzen bewaken en aangeven

bottom of page