F14EC266-A57E-4F24-B108-9A414D534C7E.jpe

Groei samen met
Soo Bijzonder

Neem je toekomst volledig in eigen handen

 

Veerkrachtig | Scherp | Empatisch | Persoonlijk | Verbindend 

Soorien (인수김) | NuKi Coach

NuKi coaching voor identiteitsvragen zowel individueel, samen of in teamverband. 

Gespecialiseerd in adoptie en pleegzorg. En werkt met opdrachten vanuit het Systemische Benaderen.

 

In 1986 ben ik in Zuid-Korea geboren en later in het jaar ben ik naar Nederland verplaatst. Daar werd ik afgestaan voor adoptie bij een gezin met eigen kinderen en nog een geadopteerde uit hetzelfde land. 

Sinds 2018 heb ik mijn werk opgezegd om meer met mijn achtergrond te gaan doen en mijn hart te volgen. Korea heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Dit liet ik al zien in het dagelijks leven en op mijn werk. Om dit meer ruimte geven heb ik sinds 2020 een eigen coach methode ontwikkeld waar ik diverse oosterse wijsheden heb samengesmolten tot één ontwikkelingsprogramma. Dit programma is gemaakt voor identiteitsvragen en met als extra specialisme adoptie. 

 

 
68EA2F40-AC9D-424D-B34F-D980DC5DB940.jpe

COACHING

Online, Wandel en Nuki

Hoe kan jij jouw onzekerheden omzetten in jouw kracht? Ontwikkel op je eigen manier door om te gaan met de positieve energie die in jou zit. 

Neem je eigen verantwoordelijkheid voor en vind de balans in je leven.

De gouden verbinding (Kintsugi) wordt ingang gezet om je leven weer op te bouwen. Leer anders denken, maak opnieuw verbinding met je innerlijk. Zet je dromen om in actie. 

Maak de reis niet alleen en kijk samen met mij naar je verleden (afkomst), heden (waar sta je nu) en de toekomst (waar wil je naar toe). 

Wij gaan opzoek naar de beste versie van jezelf. Opzoek naar je Ikigai, waar kom jij 's ochtends jouw bed voor uit?

Online coaching, geen reistijd, gewoon in jouw eigen huiskamer, een half uur lang intensief bezig met jouw vragen. Kennismaken? En dan gelijk starten? Dat kan! 

 
Image by Yeo Khee

HIRAETH | (n.) a homesickness for a home to which you cannot return, a home which maybe never was; the nostalgia, the yearning, the grief for the lost place of your past

Welsh

Activiteiten

Keynotes, Podcast en Tafelgesprekken

 
 

Contact Formulier

Wil je meer informatie over hoe ik je kan helpen je leven te veranderen? Contacteer me vandaag nog om een sessie te boeken.

Soo Bijzonder zit op meerdere locaties in Zwolle en heeft een locatie in Groningen. Helaas zijn deze beide locaties gesloten ivm de maatregelen die zijn genomen. De berichten vanuit het RIVM volgt Soo Bijzonder. 

Tel.: +31 (0) 6 34 77 19 75

 
  • Black Spotify Icon
  • iTunes - zwarte cirkel

©2020 Soo Bijzonder | KVK 71333584