Hiraeth expo

A deep longing for a home to which you cannot return, a home that maybe never was; the nostalgia, the yearning, the grief for the lost places of your past.

Hiraeth Expo | Wander in Bloom

 

ADOPTIE

Hireath

Voor mij voelt adoptie als HIREATH en om dit gevoel te kunnen omarmen, lief te hebben en balans te vinden had ik een persoonlijk proces. Dit proces is een weg en een lot die je met je mee draagt je hele leven.


Ik ben in de leer bij opleider, trainer en coach Hilbrand Westra. Diverse onderwerpen en methodieken worden hier besproken bijv: systemisch werk, opstellingen, verlies, trauma en rouw. 

De opleiding van de adoptiecoach opleiding onderleiding van bovenstaande leermeester Hilbrand Westra en de ik de post HBO opleiding aan de HAN, professioneel ondersteunen na afstand en adoptie zal ik dit jaar afronden.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen in de vragen en veranderingen op het gebied van adoptie en coaching. Dankzij de nieuwe ervaringen en feedback van mijn mede coach-collega's en coachees blijf ik groeien in mijn deskundigheid en als coach. 

Mijn collega Dong Mi scheeft het volgende:

'Als adoptiecoach deelt ze haar kwetsbaarheid en kennis op een pure, eerlijke en doortastende wijze. Door haar blijvende zoektocht naar zichzelf heeft ze de nodige zelfkennis die haar de sterke basis geeft om anderen juist tot persoonlijke inzichten te komen. Ze houdt zichzelf scherp door zichzelf te blijven uitdagen in haar eigen proces, waarmee ze ook blijft door ontwikkelen om haar cliënten datgene te kunnen bieden wat ze nodig hebben.

 

Ze heeft als adoptiecoach genoeg kennis over bijv. de thema’s afstand, adoptie en autonomie om geadopteerden en afstandsmoeders op de juiste manier te kunnen begeleiden.'

Voor mij als adoptiecoach vind ik het belangrijk dat ik goed ben opgeleid om andere geadopteerden te ondersteunen. Om mijzelf in het veld te onderscheiden probeer ik mijzelf elke keer weer uit te dagen en opzoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingen.