NuKi Coaching

Nu iK | iK Nu | Nu in mijn Kracht

NUKI COACHING

Drie Oosterse Filosofische wijsheden komen samen tot een krachtige coaching. Het begin van jouw bestaan. 

Het is bewust stilstaan voor de ontwikkeling van jouw toekomst.

Oude patronen en/of erfenissen worden doorbroken en het westerse leven laten wij even stilstaan.

Neem de stap en ga mee naar het Oosten. Geniet van het moment dat je wilt om van A naar B te komen. Dat moment, daar gaat het om. Het moment van bezinning, stilstaan en bewustwording van jouw eigen energie. 

Nunchi 

the Korean Secret to Happiness and Succes.

Ik voel aan wat jij of de situatie nodig heeft en dit gebruik ik in jouw voordeel. De kracht van Nunchi is dat ik het mee gekregen vanuit mijn voorouders, ouders en mijzelf.

Betekenis: 

Nunchi (noentsjie): ‘beoordelen met de ogen’,
of de subtiele kunst van het inschatten van de gedachten en gevoelens van anderen om zo een goede verstandhouding, vertrouwen en een band te kweken.

Dit in combinatie met het open zetten van alle zintuigen in mijn lijf is het een waardevolle methode die in Nederland nog niet aanwezig is.

IMG_8069.jpeg
IMG_8069.jpeg

NUKI COACHING

We staan stil bij de ontwikkelingen die er al zijn geweest in je leven en kijken naar de tegenslagen die veerkracht hebben gegeven. Welke momenten heb jij ervaren als

?leerzaam en aan welk moment wil je werken 

Nunchi 

Wat gebeurt in je lichaam en kan jij in contact komen met het gevoel? Zet je focus op je lichaam en voel wat er gebeurt. 

Ben jij klaar om eerlijk te zijn naar jezelf? De kwaliteiten die je bezit hebben je gebracht waar jij nu bent. Nu de vraag voor jou, hoe kan jij deze kwaliteiten inzetten en welke methode past bij jou?

Samen kijken wij naar de mogelijkheden die het beste bij jou passen.

  • Black Spotify Icon
  • iTunes - zwarte cirkel

©2020 Soo Bijzonder | KVK 71333584