Enthousiaste beoordelingen

Wat klanten zeggen

 

“Ik heb mijn traject met Soorien als zeer positief ervaren. Zonder voorafgaande verwachtingen, ben ik positief verrast door de manier waarop zij mij heeft geholpen met het proces, de emoties en het (her)vinden van mijn identiteit rondom adoptie. Soorien is scherp en heeft direct door welke onderwerpen bepaalde emoties teweeg brengen, zodat ze me kan helpen deze niet te onderdrukken maar juist bespreekbaar te maken. Ze voelde goed aan wat ik nodig heb, en helpt me om emoties te erkennen in plaats van te onderdrukken. Bedankt, Soorien!”

Coachee C.

Één van de fijnste dingen van de coaching is dat jij je verhaal kwijt kan. Dat je er door middel van opdrachten, werkt aan jezelf. 
Daarnaast hoeft jij je niet te verantwoorden of uit te leggen wat je voelt wat betreft adoptie, want Soorien begrijpt dat omdat ze zelf ook geadopteerd is. 

Wat ik zelf fijn vind, is dat je meer inzicht krijgt wat adoptie inhoudt en hoe dat jou gevormd heeft als persoon en waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt. Je leert op jouw eigen gedachten, gevoelens en patronen reflecteren en te doorbreken. 

Nikki

Heb de gesprekken met jou als enorm fijn ervaren. De manier waarop je iets aanvoelt, je inleeft en mij aan het denken zet is soo bijzonder ;) Heb veel geleerd en ben ook echt tot nieuwe inzichten gekomen.

Lin

Voor het eerst kon ik mijn gevoelens benoemen. Omdat ik nooit wist wat ik voelde. Door de coaching heb ik geleerd naar mijzelf te luisteren en voor mijzelf op te komen.

T.

Met jouw persoonlijke ervaring, je opgedane kennis en jouw persoonlijkheid, zullen heel veel geadopteerden steun bij jouw kunnen vinden in hun proces.

Marie-José

Die drive vanuit je hart is precies wie je bent. Mooi mens. Mooi bedrijf!

Sanne

Je hebt onze dochter zeker geholpen! Het gaat echt een stuk beter met haar.

Adoptiemoeder A.vd M

Thank you for your guidance during this journey, which although it has been very difficult, you have always shown me that you believe in me and that has made me feel strong.

Natalia

  • Black Spotify Icon
  • iTunes - zwarte cirkel

©2020 Soo Bijzonder | KVK 71333584