Image by Damon Lam
 

RECENTIES

van coachees die verschillende coachsessie hebben gehad. Van 1 op 1, wandel of online coaching.

 

"Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten, leren kennen. Dat je groten delen van mij hebt gespiegeld. Kunnen zeggen waar het op staat. Dat we samen mochten lachen."

Jingliu

Één van de fijnste dingen van de coaching is dat jij je verhaal kwijt kan. Dat je er door middel van opdrachten, werkt aan jezelf. 
Daarnaast hoeft jij je niet te verantwoorden of uit te leggen wat je voelt wat betreft adoptie, want Soorien begrijpt dat omdat ze zelf ook geadopteerd is. 

Wat ik zelf fijn vind, is dat je meer inzicht krijgt wat adoptie inhoudt en hoe dat jou gevormd heeft als persoon en waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt. Je leert op jouw eigen gedachten, gevoelens en patronen reflecteren en te doorbreken. 

Nikki

“Ik heb mijn traject met Soorien als zeer positief ervaren. Zonder voorafgaande verwachtingen, ben ik positief verrast door de manier waarop zij mij heeft geholpen met het proces, de emoties en het (her)vinden van mijn identiteit rondom adoptie. Soorien is scherp en heeft direct door welke onderwerpen bepaalde emoties teweeg brengen, zodat ze me kan helpen deze niet te onderdrukken maar juist bespreekbaar te maken. Ze voelde goed aan wat ik nodig heb, en helpt me om emoties te erkennen in plaats van te onderdrukken. Bedankt, Soorien!”

C.

De herkenning en soms niet alles te hoeven uit te leggen vond ik erg fijn. Soorien voelt al snel aan waar ik mee zat en kreeg mij in beweging door verschillende opdrachten.

J.V

Heb de gesprekken met jou als enorm fijn ervaren. De manier waarop je iets aanvoelt, je inleeft en mij aan het denken zet is soo bijzonder ;) Heb veel geleerd en ben ook echt tot nieuwe inzichten gekomen.

Lin

Thank you for your guidance during this journey, which although it has been very difficult, you have always shown me that you believe in me and that has made me feel strong.

Natalia

Met jouw persoonlijke ervaring, je opgedane kennis en jouw persoonlijkheid, zullen heel veel geadopteerden steun bij jouw kunnen vinden in hun proces.

Marie-José

Doortastend en raak. Ik wist niet waar ik moest beginnen en diverse hulpverleners gesproken. Soorien zet je aan het denken en heeft mij laten ervaren om bij mijn gevoel te kunnen blijven.

B.S.

Voor het eerst kon ik mijn gevoelens benoemen. Omdat ik nooit wist wat ik voelde. Door de coaching heb ik geleerd naar mijzelf te luisteren en voor mijzelf op te komen.

T.