RECENSIES

Coachees delen in het kort hun ervaring over de coaching die zij hebben gehad.

De coachees hebben 1 op 1 coaching gehad met verschillende methodes. Sommigen hebben gewandeld, gebokst of hebben tijdens de 1 op 1 sessie er systemisch naar gekeken doormiddel van verschillende vormen van opstellingen.

 
Image by Yeo Khee

ERVARINGEN

 

Je kunt merken dat Soorien veel kennis heeft van adoptie, en dat ze ook veel kennis heeft over de manier waarop adoptie-ervaringen doorwerken in je lichaam en tot uiting kunnen komen.

Verder heb ik geleerd hoe ik kan leren nóg beter naar mijn lichaam te luisteren. 

Blij dat ik het traject ben aangegaan met Soorien. En zoals Soorien ook meegeeft; erg fijn dat je het niet allemaal meer alleen hoeft te doen. Voor de toekomst geeft dat een gerust gevoel.

Manouk

Soorien kan goed verbanden leggen met het onderwerp afstand en adoptie, ze laat je denken en even in je hoofd zitten, maar haalt je er daarna ook weer uit om je gevoel aan te zetten. Ze laat de cliënt zelf de keuze maken om bodywork/ boksen te doen. Zij zag zelf al in dat dit een goede kans is maar laat de cliënt zelf beslissen en gaat het niet forceren.

Sangeeta

"Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten, leren kennen. Dat je groten delen van mij hebt gespiegeld. Kunnen zeggen waar het op staat. Dat we samen mochten lachen."

Jingliu

Één van de fijnste dingen van de coaching is dat jij je verhaal kwijt kan. Dat je er door middel van opdrachten, werkt aan jezelf. 
Daarnaast hoeft jij je niet te verantwoorden of uit te leggen wat je voelt wat betreft adoptie, want Soorien begrijpt dat omdat ze zelf ook geadopteerd is. 

Wat ik zelf fijn vind, is dat je meer inzicht krijgt wat adoptie inhoudt en hoe dat jou gevormd heeft als persoon en waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt. Je leert op jouw eigen gedachten, gevoelens en patronen reflecteren en te doorbreken. 

Nikki

“Ik heb mijn traject met Soorien als zeer positief ervaren. Zonder voorafgaande verwachtingen, ben ik positief verrast door de manier waarop zij mij heeft geholpen met het proces, de emoties en het (her)vinden van mijn identiteit rondom adoptie. Soorien is scherp en heeft direct door welke onderwerpen bepaalde emoties teweeg brengen, zodat ze me kan helpen deze niet te onderdrukken maar juist bespreekbaar te maken. Ze voelde goed aan wat ik nodig heb, en helpt me om emoties te erkennen in plaats van te onderdrukken. Bedankt, Soorien!”

C.

Heb de gesprekken met jou als enorm fijn ervaren. De manier waarop je iets aanvoelt, je inleeft en mij aan het denken zet is soo bijzonder ;) Heb veel geleerd en ben ook echt tot nieuwe inzichten gekomen.

Lin

Thank you for your guidance during this journey, which although it has been very difficult, you have always shown me that you believe in me and that has made me feel strong.

Natalia

Indien je nog meer beoordelingen wilt lezen of graag je eigen recensie wilt doorgeven, neem dan contact op.