Brown Leaf

SOORIEN 김수연

Verbindend. Veerkrachtig. Authentiek. Scherp. Onderzoekend.

Sinds 2018 ondersteun ik geadopteerden in de regio van Zwolle e.o om bewust te worden van het proces waar zij momenteel in groeien en bewegen.


Mede door mijn eigen proces realiseerde ik mij dat je adoptie je hele leven lang meeneemt tijdens je ontwikkeling om jezelf te versterken. Het is én blijft een onderdeel van je leven. Een aantal jaren geleden kwam ik Hilbrand tegen en tijdens onze kennismaking werd het voor mij duidelijk dat mede geadopteerden te coachen de een nieuwe weg is naar mijn maatschappelijke missie.


In 2018 gooide ik het roer om en begon SooBijzonder. Mijn onderneming staat voor het verbinden van mensen met zichzelf, de zelfliefde vergroten en leven met twee (of meerdere) verschillende culturen. Tevens ondersteun ik coachees bij het bewust maken én doorbreken van de patronen waarin ze verstrikt zitten.

In 2019 heb ik een eigen coachmethode geschreven. De NuKi methode. Het is een nieuwe vorm van coaching wat bestaat uit drie Oosterse wijsheden. Het bestaat uit de Koreaanse Nunchi, de Japanse Ikigai en Kintsugi. Haar eigen roots, cultuur en persoonlijkheid zitten hierin verweven. Dit maakt mijn coaching uniek, scherp, verbindend en veerkrachtig.

Bij ALFA OMNIA heb ik de cursus fundamenten van afstand & adoptie afgerond. Onderleiding van opleider, trainer en coach Hilbrand Westra. Diverse onderwerpen en methodieken worden hier besproken bijv: systemisch werk, opstellingen, verlies, trauma en rouw. 

Dit jaar zal ik deelnemen aan het tweede jaar van de adoptiecoach opleiding onderleiding van bovenstaande leermeester Hilbrand Westra.  

Ik blijf mijzelf ontwikkelen in de vragen en veranderingen op het gebied van adoptie en coaching. Dankzij de nieuwe ervaringen en feedback van mijn mede coach-collega's en coachees blijf ik groeien in mijn deskundigheid en als coach.

Voor mij als adoptiecoach vind ik het belangrijk dat ik goed ben opgeleid om andere geadopteerden te ondersteunen. Om mijzelf in het veld te onderscheiden probeer ik mijzelf elke keer weer uit te dagen en opzoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingen.

 
AFC19.Logo.Simple.jpg

ADOPTEE & FOSTER COACH

AFC Nederland

Hilbrand is grondlegger van adoptiecoaching in Nederland.


Het AFC is in april 2019 opgericht door Hilbrand en co-founders, Aurélie, Bina en Soorien. Samen hebben ze met hart en ziel een bijzonder concept neer weten te zetten die wij nu met een volledig team blijven uitwerken en verder ontwikkelen.

Wij coachen je met een goed gevulde rugzak. Ons bagage is jarenlang gedegen en gericht onderzoek naar adoptie en traumawerk. Daarnaast werken we en blijven we werken aan ons eigen proces. We streven ernaar begeleiders te zijn die goed in verbinding staan met hun eigen lichaam en proces, door regelmatig de confrontatie met onszelf aan te blijven gaan. We vullen elkaar hierbij aan door onze verschillende persoonlijke thema's, kennis en kwaliteiten. Met als gezamenlijk doel andere geadopteerden en fostered gezonder te maken, sterker in het leven te leren staan en de kern in hun naar voren te halen. Op deze manier leveren we ondersteuning op maat. Hierbij staat Veiligheid, Vertrouwen en Verbinding voorop.