Modern Glitter Photography General Linke
 
IMG_2214.jpg

Authentiek | Veerkrachtig | Scherp

MEER OVER MIJZELF

Soorien (인수김) | Coach | Adoptie specialist

| Roots & Afstamming | 


Sinds 1986 in Nederland

Geadopteerd en van mijn adoptie mijn kracht gemaakt. 

Sinds 2018 heb ik mijn werk opgezegd om mijn maatschappelijke missie te volgen. Ik wil dat geadopteerden op het moment dat zij het nodig hebben, de weg weten te vinden naar de juiste begeleiding. 

 

ONLINE COACHING

Hoe kan jij jouw onzekerheden omzetten in jouw kracht? Ik ben er om mijn coachees te ondersteunen en ik kijk hoe jij sterker kan worden en kunt groeien! Ontwikkel op eigen manier voor het omgaan met problemen die in de weg staan van je doelen. Ga jouw angsten aan, wordt bewust van jouw kunnen en de kracht die in jou zit. 

Online coaching, geen reistijd, gewoon in jouw eigen huiskamer, een half uur lang intensief bezig met jouw vragen. Kennismaken? En dan gelijk starten? Dat kan! 

Soo Bijzonder trans.png
 

HIRAETH | (n.) a homesickness for a home to which you cannot return, a home which maybe never was; the nostalgia, the yearning, the grief for the lost place of your past

Welsh

 
IMG_5967_edited.jpg

PROJECTEN

Soo Bijzonder werkt mee aan

 
AFC totaal.png

ADOPTEE & FOSTER COACHING NEDERLAND

AFC voor Zorg en Aandacht voor emotioneel herstel en veerkracht.

Het AFC is in april 2019 opgericht door Hilbrand en co-founders Bina, Aurélie en Soorien. Samen hebben ze met hart en ziel een bijzonder concept neer weten te zetten die wij nu met een volledig team zullen uitwerken en verder blijven ontwikkelen.

Wij coachen je met een goed gevulde rugzak. Ons bagage is jarenlang gedegen en gericht onderzoek naar adoptie en traumawerk. Daarnaast werken we en blijven we werken aan ons eigen proces. We streven ernaar begeleiders te zijn die goed in verbinding staan met hun eigen lichaam en proces, door regelmatig de confrontatie met onszelf aan te blijven gaan. We vullen elkaar hierbij aan door onze verschillende persoonlijke thema's, kennis en kwaliteiten. Met als gezamenlijk doel andere geadopteerden en fostered gezonder te maken, sterker in het leven te leren staan en de kern in hun naar voren te halen. Op deze manier leveren we ondersteuning op maat. Hierbij staat Veiligheid, Vertrouwen en Verbinding voorop.

ARTIKELEN

 
 

CONTACT FORMULIER

Wil je meer informatie over hoe ik je kan helpen je leven te veranderen? Contacteer me vandaag nog om een sessie te boeken.

Tel.: +31 (0) 6 20 359 393

  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!