Banner
 

정 JEONG

a feeling of loyalty and of strong emotional connection to people and places. It goes deeper than love and friendship, and grows stronger with time. Let's find your own 정

NL vertaling: 'een gevoel van loyaliteit en van een sterke emotionele band met mensen en plaatsen. Het gaat dieper dan liefde en vriendschap, en wordt sterker met de tijd.' 

Herken je bovenstaande woorden? Dit was voor mij altijd een verlangen en tegelijk een struggel. Want het gevoel van loyaliteit ging niet over mijzelf en die emotionele band met mensen en mijn thuisland bracht verwarring. Er ging van alles door mijn lijf en mijn hoofd kon de link niet leggen. Ik raakte verstrikt met mijzelf. Wil je meer weten over mijn persoonlijk weg? Bel of mail mij gerust met je vragen of om kennis te maken.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Soo Bijzonder? Hieronder vind je kort een beschrijving.

 

BOKSCOACHING

Adoptie is een gevecht met jezelf. Je eigen lichaam behouden en hiervan te gaan houden, zoals niemand anders dit kan.


Je zal tijdens het boksen ervaren waar je beweging voelt in je lichaam of waar het misschien blokkeert. 

Ontdek waar de kern van deze emotie zit en waar het voor dient. 

ADOPTIE

Eenzaamheid, afstand voelen en opzoek naar een plek waar je thuis hoort.
Hoe kom je in verbinding met jezelf en kan je meer jouw eigen plek innemen?

SOO BEWUST

Ben je niet geadopteerd of ben je bekend met pleegzorg, maar heb je wel vragen over je identiteit? Of loop je vast tijdens je studie of werk? En wil je bewust worden van je plek, rol en waar je naar toe wilt? Bekijk de pagina Soo Bewust.

 

Aanbevelingen

 
 

Soorien is een doener. Vol vaart erin en zonder schroom om lastige kwesties het hoofd te bieden. Ze is een autodidact, ze leert terwijl ze werkt en visa versa. Dat maakt haar betrokken en gericht om to the point te komen. Je moet niet bij haar zijn voor wissewasjes. Tegelijkertijd heeft ze een diep hart dat veel gedragen heeft en veel kan dragen. Daarom begrijpt ze veel en kan ze snel doorzien waar de ander tegen aanloopt. Ik zou zeggen, wie durft die wint en wie waagt wordt door haar behaagd.

H. Westra | Sr. Coach & Trainer bij Alfa Omnia | Sr. Trainer bij AFC