top of page
zero-take-jF-quKmD-gU-unsplash.jpg

Systemisch coach

zero-take-jF-quKmD-gU-unsplash.jpg

Sinds 2018 ondersteun ik geadopteerden in de regio van Zwolle e.o om bewust te worden van het proces waar zij momenteel in groeien en bewegen.

 

In 2018 gooide ik het roer om en begon Soo Bijzonder. Mijn onderneming staat voor het verbinden van mensen met zichzelf, de zelfliefde vergroten en leven met twee (of meerdere) verschillende culturen. Tevens ondersteun ik coachees bij het bewust maken én doorbreken van de patronen waarin ze verstrikt zitten.

In 2019 heb ik een eigen coachmethode geschreven. De NuKi methode. Het is een nieuwe vorm van coaching wat bestaat uit drie Oosterse wijsheden. Het bestaat uit de Koreaanse Nunchi, de Japanse Ikigai en Kintsugi. Mijn eigen roots, cultuur en persoonlijkheid zitten hierin verweven. Dit maakt mijn coaching uniek, scherp, verbindend en veerkrachtig.

​​

Door opleider, trainer en coach Hilbrand Westra, ben ik opgeleid tot AFC coach. Diverse onderwerpen en methodieken worden hier besproken bijv: systemisch werk, opstellingen, verlies, trauma en rouw. 

In 2022 behoorde ik tot de eerste lichting geadopteerden wereldwijd, bestaande uit negen deelnemende AFC coaches, die de module systemisch werk voor het domein afstand en adoptie hebben afgerond. De Adoptee & Foster Care (AFC) heeft in samenwerking met de School Systemische Bewustzijn hiermee een bijzonder gespecialiseerde module afgeleverd.​

​​​​

Voor mij als adoptiecoach vind ik het belangrijk dat ik goed ben opgeleid om andere geadopteerden te ondersteunen. Om mijzelf in het veld te onderscheiden probeer ik mijzelf elke keer weer uit te dagen en opzoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingen.

SB23.Korea beeld.jpg

Bel of mail

Contact

info@soobijzonder.nl
Tel: +316 20 359 393

Gevestigd in

Zwolle

bottom of page