top of page

Dans

systemisch en emotioneel lichaamswerk in vorm van dans

Image by Taylor Wright

Het biedt de coachee de mogelijkheid om systemische opstellingen te verkennen door middel van beweging en omgekeerd. Dit betekent dat deelnemers zullen leren hoe ze systemische patronen kunnen ontdekken en begrijpen door middel van hun eigen lichaamsbewegingen en dans.

Je ontdekt je eigen danstaal en mag deze gaan verkennen en verdiepen. Dit kan helpen bij het begrijpen van persoonlijke expressie en het ontdekken van diepere emotionele en psychologische patronen die verband houden met dans.

Het is gericht op persoonlijke groei en bewustwording. Coachees kunnen hun eigen bewegingspatronen ontdekken, uitdagen en transformeren, wat kan leiden tot meer autonomie en creativiteit in hun leven. Het benadrukt ook de integratie van verschillende aspecten van de persoonlijkheid en de rol van muziek in het proces. Dit kan helpen bij het creëren van een dieper begrip van zichzelf en hun relatie met de wereld om hen heen.

Het heeft een holistische benadering om persoonlijke groei en zelfontdekking te bevorderen door middel van systemische bewegingen en dans. Het kan aantrekkelijk zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de relatie tussen lichaam, geest en emoties in een systemische context.

 

bottom of page